ASICS relocated their North America Headquarters to two existing buildings with the goal to provide employees an office environment with health, fitness and wellness advantages that reflect the brand’s culture. 

Consisting of approximately 121,000 square feet, the design incorporates the needs of a modern office environment combined with active amenities. One building houses the employee retail store and Sports Training Center that includes a basketball and volleyball court, fitness center, batting cage, showers and locker rooms. The two-story second building includes workstations, conference rooms, private offices, open and enclosed collaborative and meeting spaces and a café. Connectivity was implemented between the two buildings for easy access for ASICS employees. 

The design also includes ASICS branding graphics to express the athletic nature of the company.

View all projects
Download PDF

Project Details

  • Completed in 2015
  • Irvine, CA
  • 121,000-square-foot facility

Related Press & Blog

Sustainability is the foundation of timeless design—design that transcends culture and trends. This blog is a reflection of our approach—our approach to Integrated Sustainable Design.

See all press
Visit the blog

Related Videos

In our videos, you can step inside an LPA project, one of our events or watch a Q&A with one of our talented team members. Check back regularly for new videos.

See all videos
Follow our Youtube channel